Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Egipt - 20Anglija
2

Mladi Angleži so na prvih dveh tekmah dvakrat remizirali, potem ko so na prvi tekmi zapravili vodstvo z 2:0 in Iračanom dovolili presenetljivo izenačenje, so na drugi tekmi remizirali še s Čilenci. Za napredovanje morajo sedaj premagati odpisani Egipt, ki je obe prvi tekmi izgubil z 1:2. (6/10)

Nogomet - Norveška - 1.liga

Brann Bergen - Sandnes Ulf
1

Brann je po izpadu iz pokala izgubil tudi v ligi, kar ga je oddaljilo od vodilnih ekip na lestvici. Po dveh neuspešnih nastopih bodo domači tokrat verjetno znova prišli do točk, saj gostijo zadnje moštvo prve lige, ki je na 13 tekmah zmagalo le dvakrat. Brann je letos doma dobil vseh sedem tekem, odlično tradicijo pa bi utegnil nadaljevati tudi danes. (7/10)

Tenis - WTA - Wimbledon

Zakopalova K. - Li Na
2

Kitajka je na OP Francije v Parizu pred tedni izpadla že v drugem krogu, zato bo v Wimbledonu še toliko bolj motivirana za dober rezultat. 6. nosilka bo proti 43. igralki sveta verjetno dvoboj dobila brez izgubljenega niza. (6/10)

Tenis - WTA - Wimbledon dvojice

Lepchen/Zheng-Petrova/Srebotnik
2

Srebotnikova in Petrova po zmagi na turnirju v Eastbournu visoko merita tudi v Wimbledonu, kjer sta tretji nosilki. Po gladki zmagi v prvem krogu lahko podoben razplet pričakujemo tudi danes, ko ne bi smeli imeti težav na poti v tretji krog. (9/10)