Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Paderborn - Salzburg
2
Paderborn sicer igra v kakovostni drugi nemški ligi, a je prvenstvo zaključil na skromnem 12. mestu. Salzburg, ki bo tudi v prihodnji sezoni naskakoval naslov najboljšega v Avstriji, se lahko pohvali s precej kakovostnejšo zasedbo, kar bi moral unovčiti na igrišču.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Roeselare - Anderlecht
2
Najuspešnejši belgijski klub Anderlecht je letos osvojil že svoj 32. naslov državnega prvaka. Danes ga čaka prijateljska tekma proti belgijskem drugoligašu Roeselareju, ki je prvenstvo končal šele na enajstem mestu. Vse drugo kot visoka zmaga prvakov bo veliko presenečenje.

Nogomet - Irska - Premier

St.Patrick - Bray Wand.
1
St.Patricku kaže odlično, saj je vodilno moštvo prvenstva. Klub je sicer zadnjo tekmo izgubil, a je pred tem zmage nizal kot po tekočem traku. Jasno je, da so domači nogometaši v odlični formi, kar ni najboljša novica za Bray Wand, ki je na lestvici komaj deveti.

Tenis - ATP - Wimbledon

Monaco J. - De Schepper K.
1
Čeprav smo bili na letošnjem turnirju priča že kar nekaj presenečenjem, je jasno, da vloga favorita pripada Monacu. Francoz je na ATP lestvici za kar 60 mest boljši od De Schepperja, ki zaseda 80. mesto. Teniška igralca se bosta sicer med seboj pomerila prvič.