PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - WTA - Wimbledon

Bouchard E.-Voskoboeva G.
1
"Genie" je lanska zmagovalka Wimbledona in glede na njene letošnje predstave tule proti kvalifikantki enostavno ne bi smela biti "dog". Ima solidno servo, odlično igro z osnovne čerte...verjetno se ne bo za vsako ceno zaganjala proti mreži, sicer ima pa za trenerko dekle, ki je na sveti travi nekoč igrala finale.

Tenis - WTA - Wimbledon

Larcher de Brito M.-Oudin M.
1
Mlada Portugalka je v kvalifikacijah Wimbledona navdušila s tremi zmagami brez izgubljenega niza, medtem ko je Američanka sezono trave odprla z gladkim porazom od Tomljanovićeve, zelo pa v oči bode tudi to, da v povsem povprečni konkurenci Eastbourna ni uspela narediti lepšega rezultata, kot zgolj četrtfinale. Tule bi osebno za rahlo favoritinjo postavil Larcher de Britovo.

Tenis - ATP - Wimbledon

Matosevič M.-Rufin G.
1
Avstralec s hrvaškimi koreninami poseduje zelo soliden začetni udarec ter konkurenčno igro z osnovne črte, zato bi utegnil marsikaterega igralca v prvem tednu presenetiti. Vsekakor bi ga proti Francozu postavil za bolj izrazitega favorita, če že ne zaradi drugega pa zato, ker ga je Marinko dve leti nazaj v kvalifikacijah Wimbledona premagal dokaj prepričljivo.

Tenis - ATP - Wimbledon

Baghdatis M./+1,5/-Čilič M.
1
Ciprčanov nov trener je Željko Krajan, s katerim ni šale. Treningi so špartanski, delo je vse prej kot "zafrkavanjE in učinek pričakujem že na Wimbledonu, ki je Baghdatisu zelo pri srcu, saj je tu nekoč že igral polfinale. Glede na to, da Krajan kot Hrvat zelo dobro pozna Čilićeve šibke točke pričakujem napet dvoboj in ne izključujem petih nizov.

Tenis - ATP - Wimbledon

Tipsarevič J.-Troicki V.
2
Zdi se mi, da so stavnice tule Viktorju naredile majhno krivico, saj je njegov stil igre dokaj primeren za travo. Nenazadnje je lani v Wimbledonu priplezal vse do osmine finala, Tipsarević pa ni v tako dobri formi, da bi se ga bilo za bati. No, dvoboja vsekakor ne bo konec po treh nizih, razen seveda, če kdo prej preda.