PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Pokal konfederacij

Brazilija - Italija
1
Medtem ko je Brazilija na prvih dveh tekmah brez večjih težav odpravila tekmeca, so bili Italijani precej manj prepričljivi. Pešala je predvsem obramba, saj so jim samo Japonci zabili tri gole. Proti izvrstnim ofenzivnim igralcem kot so Neymar, Hulk Jo in Fred bi zato nocoj utegnili imeti kar nekaj težav.

Nogomet - Mednarodni - Pokal konfederacij

Japonska-Mehika
0
Obe reprezentanci bosta igrali le še za čast, saj si po dveh porazih napredovanja ne moreta več zagotoviti. Tekma bo bržčas zelo izenačena, v rahli prednosti pa so Mehičani, ki imajo vsaj na papirju nekoliko močnejšo reprezentanco.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Zurich-Vaduz
1
Vaduz prav posebnega izziva za Zürich verjetno ne bo predstavljal, saj gre za ekipo, ki je v drugi švicarski ligi prvenstvo končala na predzadnjem mestu. Domači nogometaši bi morali zato mrežo nasprotnika pošteno napolniti.

Hokej - ZDA - NHL

Chicago - Boston
1
Po dveh tekmah v Bostonu se serija vrača v Chicago. Hokejisti Blackhawks so prav gotovo dobro razpoloženi, saj so na zadnji tekmi z zmago po podaljšku uspeli prekiniti serijo slabih gostovanj v Bostonu. Po štirih odigranih tekmah je že jasno, da bo izjemno napeto tudi nocoj, v rahli prednosti pa so domači hokejisti

Tenis - WTA - Eastbourne dvojice

Petrova/Srebot - Nicules/Zakopal
1
Romunsko-češka naveza je presenetila in se uspela uvrstiti v finale, precej manj pričakovan pa je uspeh Srebotnikove in Petrove, ki sta na turnirju v vlogi prvih nosilk. Rusinja in Slovenka sta sta v finalu favoritinji, zmaga pa bi bila še kako lepa popotnica pred začetkom Wimbledona.