PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Kuba-20J.Koreja
2
Kubanska mlada izbrana vrsta je sestavljana iz fantov, ki nastopajo le na domačem otoku, medtem ko korejska mladež v klubih domače lige (ki je po kakovosti precej višje) igra že kar vidne vloge, nekateri fantje si kruh služijo tudi na Japonskem. Menim, da bo Kuba težko "zbrala" za gol, medtem ko bi utegnil na drugem koncu igrišča imeti vratar Sanchez zelooo naporno popoldne.

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Francija-20Gana/2,5/
2
Za Francijo sta v zadnjem trenutko udeležbo potrdila tudi zvezdnika Pogba (Juventus) in Kondogbia (Sevilla), kar pomeni, da bodo galski petelini v napadu imeli precej od igre, Gana pa je tako ali tako vedno blestela na mladinskih tekmovanjih. Oba gol, še več možnosti pa namenjam stavi na več kot 2,5 gola.

Tenis - WTA - s-Hertogenbosch

Halep S.-Suarez Navarro C.
1
Španko je včeraj Pironkova ravno začela lomiti v odločilnem tretjem nizu, ko je v Rosmalnu začelo močno deževati in sledil je predah. Po pavzi je Suarez Navarrova bolj zbrana in je, letos skrajno labilno Bolgarko, le uspela izločiti. Danes ji po mojem mnenju ne bo uspelo, saj ima Halepova zelo neugoden začetni udarec in nasploh igro, ki ustreza hitrim podlagam.

Tenis - ATP - s-Hertogenbosch

Malisse X.-Mahut N.
1
X-man bi utegnil tule iti do konca. Najprej je senzacionalno izločil Ferrerja, potem pa še neugodnega Luja ter Španca Bautisto. Vsekakor gre za enega izmed najbolj talentiranih igralcev na turneji, ki pa ga žal prepogosto izda "glava".

Odbojka - Mednarodni - Svetovna liga (M)

Iran-Srbija
2
Varovanci selektorja Kolakovića so včeraj pripotovali v teheran, kjer se bodo pomerili z "outsiderjem" skupine. Kot pravi korektor Atanasijević, med igralci prevladuje velika želja po uvrstitvi na zaključni turnir v Mar del Plato, zato tekme nikakor ne bodo vzeli z "levo roko". Iran zna biti neugoden, toda do zmage bodo kljub domačem terenu zelo težko prišli, saj ima Srbija v celoti gledano precej bolj kompaktno reprezentanco, predvsem pa kakovostnejše posameznike.