Mož odločitve na sinočnji tekmi je bil branilec Chicaga Brent Seabrook, ki je zadel v 10. minuti podaljška. Zmaga Chicaga je prekinila zmagoviti niz Bostona na domačem ledu, Chicago pa je izid v zmagah izenačil na 2:2.

Hokejist Chicaga Michal Handzus je zadel prvi, v sedmi minuti je goste popeljal v vodstvo za 1:0, Rich Peverley je izenačil pet minut pred koncem prve tretjine. Chicago je povedel s 3:1 z goloma Jonathana Toewsa in Patricka Kanea, nato pa je preko Milana Lucica odgovoril Boston. Chicago je v drugi tretjini povedel še preko Marcusa Krugerja, Boston pa je za 4:3 odgovoril z golom Patrica Bergerona. Slednji je zadel še dve minuti pred koncem rednega dela in tekmo popeljal v podaljšek, kjer je bil uspešen Sharp.

"Občutek po tej zmagi je lep, to je bila pomembna tekma. Nikoli nismo dvomili v našo ekipo, vedeli smo, da se lahko vrnemo v tekmovanje. Moštvo je prestalo že veliko," je po tekmi dejal hokejist Chicaga Patrick Sharp. "Samo skušal sem spraviti plošček v mrežo. Imel sem priložnost in nekako se mi je posrečilo," pa je po tekmi dejal strelec zmagovitega gola Seabrook.