Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Pokal konfederacij

Nigerija - Urugvaj
1, 0

Urugvajci so na prvi tekmi proti Špancem pokazali bolj malo, saj so se večino tekme branili, ob koncu pa bolj po sreči prišli do častnega zadetka. Afriški prvaki so na drugi strani pokal konfederacij začeli z visoko zmago proti Tahitiju s 6:1, kar jim bo vlilo dodatne samozavesti in motiv, da danes poskušajo čim dražje prodati svojo kožo, če pa jih bodo Urugvajci podcenjevali in jih vzeli premalo resno, se lahko zgodi tudi presenečenje.

Nogomet - Švedska - 1.liga

Syrianska - Malmo FF
2

Malmo je solidno začel sezono, saj je na prvih 11 prvenstvenih tekmah doživel le en poraz. Tokrat ga čaka gostovanje pri neprepričljivem nasprotniku, ki se bo očitno boril za obstanek v ligi, zato bi lahko z zmago na lestvici zmanjšal zaostanek za vodilnim Helsingborgom.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - San Antonio
0, 2

Izjemna finalna serija se bo nocoj zaključila v Miamiju. Na sedmi tekmi ima zaradi domače dvorane prednost vročica, a glede na potek serije in dogajanje na parketu se zdi skoraj noro, da bi se kdo zadovoljil z minimalno kvoto za domačo zmago, saj se precej več vrednosti skriva pri zmagi gostov.

Košarka - Mednarodni - EP

Italija (ž)-Turčija (ž)
2

Turkinje so se skozi prvi del prvenstva sprehodile s tremi zmagami, Italijanke pa so s precej sreče z le eno zmago napredovale iz svoje skupine. Turkinje bodo tudi nocoj dale vse od sebe, da ostanejo neporažene in si z zmago praktično že zagotovijo nastop v četrtfinalu.