PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Uzbekistan-Katar/+1/
1
Uzbekistanci so imeli na zadnji kvalifikacijski tekmi proti Južni Koreji kar nekaj smole, saj so veliko napadali, pa ostali praznih rok. Sedaj računajo na zmago in "kiks" Irana na korejskem polotoku, kar bi jim prineslo neposredno uvrstitev v Brazilijo, tudi sicer pa bodo kot tolažilno nagrado v najslabšem primeru dobili vsaj dodatne kvalifikacije. Katar je že izpadel iz vseh kombinacij za plasman na SP.

Košarka - ZDA - NBA

Miami-San Antonio/+7/
2
Popovich se dobro zaveda, da bi lahko imel težave, če pride do sedme tekme, zato bo s svojimi fanti želel serijo končati že ponoči. Realno ima za to lepe možnosti, saj igralci kar tekmujejo v tem, kdo bo bolj razpoložen, odlikuje jih ekipni duh, Miami pa je vse preveč odvisen od navdiha. Mogoče so preveč računali na sodniško pomoč...kdo ve...

Tenis - WTA - Eastbourne

Konta J.-Hsieh S.W.
1
V tednu pred začetkom Grand slam turnirjev imam pravilo, da se dvobojev na ostalih turnirjih ne dotikam. Če pa že, potem stavim proti favoritom in točno to bom storil tule. Johanna Konta je po moji oceni trenutno z izjemo Laure Robson najbolje pripravljena Britanka in bi v Eastbournu lahko prišla precej globoko v žreb. Za nasprotnico v 1. krogu je dobila Tajvanko, ki ima s travnate površine nekaj kar spodobnih rezultatov, a letos nikakor ne ujame prave forme. Prejšnji teden jo je zlahka odpravila Američanka Jamie Hampton.

Tenis - ATP - Eastbourne

Stepanek R.-Matosevič M.
2
Še enkrat proti favoritu. Za Stepaneka bo tole prvi letošnji dvoboj na travi, medtem ko Avstralec že dva tedna preizkuša zeleno podlago. Ne bi se čudil, če bi Matosevic slavil po dveh nizih, saj je za Radeka veliko bolj pomemben nastop med dvojicami. V Wimbledonu mu bo družbo v konkurenci parov bržkone delal Leander Paes, s katerim ciljata na zmago.

Tenis - ATP - s-Hertogenbosch

Ferrer D.-Malisse X./+1,5/
2
Ferrerju tale turnir ne pomeni kaj dosti, služi le kot privajanje na travnato podlago, zato bi ga neugodni X-man utegnil presenetiti. Ima namreč zelo prefinjen občutek za igro pri mreži in če se bo dovolj pridno gibal, vsekakor ima možnosti za vsaj en osvojen niz.