Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriške kvalifik. za SP

Libija - Togo
1
Nogometaši Toga z mislimi niso pri nogometu, saj so pred današnjo tekmo pošteno zaskrbljeni zaradi nemirnih razmer v Libiji. Njihovo reprezentanco sta zato že zapustila dva igralca, ki sta se vrnila v svoje klube v Francijo. Vse to je seveda voda na mlin Libijcem

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Gvatemala - Argentina
2
Čeprav so Argentinci na zadnjih treh tekmah iztržili le remi, je statistika Gvatemale mnogo slabša, saj ni zmagala že na več kot sedmih tekmah. Zadnja tekma med reprezentancama leta 2008 se je končala z visoko zmago Argentine (5:0), podoben razplet pa je za pričakovati tudi tokrat.

Košarka - Španija - 1. liga

Barcelona - Real Madrid
1
Barcelona, ki med sezono ni blestela, je v finalu očitno ujela nekoliko boljšo formo. Po dveh odigranih tekmah v Madridu je namreč izid 1:1, oba dvoboja pa sta bila izjemno tesna. Finale se sedaj seli v katalonsko prestolnico, kjer je v vlogi manjšega favorita Barcelona. Vseeno Kataloncem ne bo lahko, saj imajo njihovi ključni igralci kar nekaj težav s poškodbami.

Tenis - ATP - Halle

Mayer F. - Gasquet R.
2
Teniška igralca se bosta tokrat pomerila šestič, v dosedanjih dvobojih pa s 3:2 vodi Gasquet. Francoz, ki je deveti igralec sveta in drugi nosilec na turnirju, tudi tokrat velja za favorita.