PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriške kvalifik. za SP

Namibija-Nigerija/2,5/
2 (=več)
Verjeli ali ne - čisto vseh osem tekem v skupini dosedaj se je končalo z vsoto golov, ki je bila manjša od tri. Saj ne, da bi bile obrambe tako disciplinirane, gre bolj za pomanjkanje zbranosti v napadu. Ker ima Namibija še teoretične možnosti za uvrstitev na prvo mesto, bodo igrali vse prej kot obrambno, Nigerijci pa bodo verjetno skušali malce povaditi učinkovitost pred vrati, saj jih naslednji teden čaka pokal Konfederacij. Tokrat mislim, da je le nastopil čas za eno tekmo, kjer bodo padli vsaj trije zadetki.

Nogomet - Španija - 2.liga

Alcorcon-Girona FC/+1/
2
Kataloncem se je neposredna uvrstitev v Primero nesrečno izmuznila, potem ko jih je sodnik v predzadnjem krogu proti Almerii oškodoval za čisto enajstmetrovko. Girona je proti koncu sezone postajala vse boljša, Alcorcon pa je imel pred sobotnim "masakriranjem" odpisanega Sabadella črno serijo petih tekem brez zmago, na katerih so zabeležili le točko. Mislim, da lahko gostje pred povratno tekmo izvlečejo vsaj remi.

Nogomet - Španija - 2.liga

Las Palmas-Almeria/2,5/
1 (=manj)
tudi tu sem mnenja, da so gostje v rednem delu prvenstva pokazali več in bodo napredovali v zaključni krog kvalifikacij, je pa vprašanje, ali bodo odpor Otočanov zlomili že na njihovem igrišču. Pričakujem čvrsto tekmo z malo priložnostmi in kakšen gol ali dva.

Rokomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP

Romunija/+5/-Slovenija
1
Naši današnji nasprotniki so daleč od rokometnih analfabetov in če kdo misli, da se bomo do dveh točk "sprehodili", se je močno zmotil. Romuni so malce pomladili reprezentanco, kar pa se na rezultatih bistveno ne pozna, saj so na nedavnem turnirju v Skandinaviji nudili dostojen odpor domačinom Švedom ter celo premagali Norvežani. Glede na to, da je v naši ekipi kar precej težav s poškodbami, sicer računam na zmago, a bo ta bržčas tesna.

Tenis - ATP - London

Žemlja G.-Stakhovski S.
1
Naš prvi lopar je včeraj z malo napora ugnal domačega povabljenca, zdaj pa ne vem ,zakaj so ga stavnice postavile za "doga", saj je v preteklosti na travi znal pokazati že zelo solidno igro. Ima natančne "groundshote", pri mreži je spreten, z osnovne črte pa ne naredi toliko napak, da bi se človek pretirano živciral. Če bo danes Gregatovo returniranje na vsaj povprečni ravni, bi moral Ukrajinca izločiti.