Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Hrvaška - Portugalska
0
Hrvaška reprezentanca se je znašla na udaru, potem ko je v kvalifikacijah nenadejano izgubila proti Škotom. Čeprav je današnja tekma prijateljska, bodo naši južni sosedi bržčas pod velikim pritiskom, saj bodo morali popraviti slab vtis. A proti izvrstnim Portugalcem, s katerimi so se pomerili dvakrat in obakrat izgubili, jim še zdaleč ne bo lahko.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije za EP U19

19Norveška - 19Ciper
0
Mladi norveški nogometaši se v zadnjem času ne morejo pohvaliti z ravno blestečo statistiko, kljub temu pa jim je na zadnji tekmi uspelo odvzeti skalp močnih Nemcev. Tekma proti Ciprčanom bo bržčas zelo zanimiva, saj so slednji nazadnje presenetili Nizozemce (1:0), proti katerim je Norveška izgubila z 1:2.

Košarka - Srbija - 1.liga

Partizan-Crvena zvezda
1
Na prvi tekmi je Crvena zvezda veljala za favorita, a nato na svojem parketu tesno izgubila (69:71). Tokrat je tudi zaradi domačega igrišča v prednosti Partizan, čeprav bo srečanje verjetno še kako napeto in izenačeno.


Košarka - Turčija - 1.liga

Banvitspor - Galatasaray
2
Banvitspor je v polfinalu izločil močni Efes, medtem ko se mu je na prvih dveh tekmah proti Galatasarayu zataknilo. Jasno je, da je Galatasaray na papirju precej močnejša ekipa, zaradi česar so številni prepričani, da bo slavil tudi nocoj.