PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriške kvalifik. za SP

Gvineja-Mozambik
1
Gvineja bi z zmago naredila ogromen skok proti Braziliji, saj bi bili potem odvisni le od sebe. Čaka jih namreč še tekma proti Egiptu, ki je neposreden tekmec za prvo mesto, Mozambik pa je v dosedanjem delu kvalifikacij dokazal, da je nogomet v državi bolj na amaterski kot pa profesionalni ravni.

Nogomet - Mednarodni mladi - EP U21

21Nemčija-21Španija
2
Nemci so na prvi tekmi proti tulipanom porabili ogromno moči in še izgubili. Proti Špancem bi jih utegnilo čakati še težje delo, saj gre za ekipo, v kateri so sami fantje s pomembnimi vlogami v klubih Primere Division in kot taki kajpak v ožjem krogu favoritov za osvojitev naslova.

Košarka - ZDA - NBA

R.Allen (MIA) 10,5 koš.
1
Allen pri vročici sploh ni v začetni peterki in v povprečju dobiva okoli 20 minut. Na prvi tekmi mu je šel met odlično od rok, vendar pa ga nocoj osebno ne pričakujem pri dvoštevilski beri točk. Mislim, da se bo ustavil nekje med 5-10.

Formula 1 - Montreal - VN Kanade

Vettel S.-Alonso F
1
Mladi Nemec štarta s prvega položaja, Španec pa šele kot šesti, poleg tega pa sumim, da bo šlo za dirko, kjer bo pomembna izbira strategije (beri: gum) in tudi tukaj je RedBull v prednosti pred Ferrarijem, zatorej pričakujem, da pri tem duelu ne bo pretiranega znojenja.

Baseball - ZDA - MLB

Kansas City Roy-Houston Astros
1
Royalsi so dobili zadnje štiri tekme doma in od zadnjih petih tekem skupno kar štiri. Astrosi jim na zadnjih dveh tekmah niso mogli parirati in ne verjamem, da bi jim danes lahko, saj je Mendoza tudi malce boljši metalec od Harrela. Grem z zmago domačih.