Če bi bili malce hudobni, bi lahko zapisali, da še dobro, da se Bieber odpravlja v vesolje, kjer ni carinskih pregledov, pri katerih bi mu lahko zaplenili opico (kakor se je pripetilo ne tako dolgo tega), ali pa 'nadležnih' sosedov, ki bi se pritoževali nad hrupom, paparacov, ki bi mu sledili, ali policistov, ki bi na avtobusu za turneje iskali drogo.

Da sta Bieber in njegov menedžer Scooter Braun postala kandidata za komercialni let v vesolje, je vesoljnemu svetu prek twitterja sporočil kar lastnik Virgin Galactica, Richard Branson. Mladi pevec pa se je odzval na njegov zapis: »Posnemimo videospot v VESOLJU!«

V plovilu, ki bo v vesolje prvič poletelo konec tega leta (z Bransonom in družino na krovu), je prostora za šest potnikov. Na najvišji točki bo kar 110 kilometrov oddaljeno od Zemlje, kjer bodo potniki lahko uživali v breztežnostnem prostoru.

Za potovanje je treba odšteti 250 tisoč dolarjev predujma, seznam navdušenih potnikov pa je poln imen iz sveta filma in zabave. Med drugimi bi breztežnost med prvimi civilisti radi občutili Ashton Kutcher, Tom Hanks, Brad Pitt, Angelina Jolie in Leonardo DiCaprio. Med cannskim filmskim festivalom je na dražbi nekdo celo plačal 1,2 milijona dolarjev za sedež na plovilu poleg igralčevega, denar pa bo šel v dobrodelne namene.