Čeprav je Woods po škandalu z ljubicami leta 2009 izgubil pet velikih sponzorjev, okoli 50 milijonov dolarjev letnega zaslužka, številko 1 na svetovni lestvici in zakon s Švedinjo Elin Nordegren, pa se je po šestih velikih zmagah v zadnjem letu dni spet vrnil tako na prvo mesto svetovne golfske lestvice kot tudi na prvo mesto Forbesove lestvice največjih zaslužkarjev, kjer je kraljeval od leta 2001 do 2012.

Med prvo deseterico največjih zaslužkarjev med športniki v minulem letu so tudi nogometaši David Beckham (47,2 milijona dolarjev) na osmem, Cristiano Ronaldo (44) na devetem in Lionel Messi (41,3) na desetem mestu.

Na seznamu stoterice so le tri športnice. Najbolje plačana športnica je bila v minulem letu ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova, ki je z 29 milijoni dolarjev zaslužka na 22. mestu. Na 68. mestu je njena stanovska kolegica, olimpijska zmagovalka Američanka Serena Williams, ki je zaslužila 20,5 milijona dolarjev, na lestvici pa je še ena teniška igralka, Kitajka Li Na, ki je z 18,2 milijona dolarjev zaslužka na 85. mestu.