PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Kitajska-Uzbekistan
0,2
Uzbekom se ponuja idealna priložnost za uvrstitev na SP v Brazilijo. Tole bo pripravljalna tekma za velepomemben kvalifikacijski obračun z Južnokorejci, zato so "na krovu" vsi člani udarne zasedbe. Kitajski nogomet je malce v zatonu, zato bom tokra tposkušal z gosti - dvoznak.

Nogomet - Mednarodni mladi - EP U21

21Nizozemska-21Nemčija
1
V Izrael je na EP pripotovala močno okrnjena nemška zasedba, saj sta se denimo Götze in Kroos odločila nastopati le še za člane, nekaj ključnih igralcev (Jung, Trapp, Kirchhoff) je poškodovanih, Beister in Leitner pa sta bila zaradi različnih razlogov puščena doma. Trener Adrion doma ne uživa prav velike podpore in mislim, da bo Elf z dolgimi nosovi že po današnjem derbiju z nizozemsko mladežjo.

Košarka - Italija - 1.liga

Lottomatica Roma-Cantu/+5/
2
V letošnji sezoni Lege A se je pri teh dveh tekmecih pokazalo, da prednost domačega terena ne pomeni čisto nič, saj je 5 tekem dobil gost, ostale so bile pa tesne. Gre za 7 odločilno tekmo polfinala in zato pričakujem skrajno napeto končico ter tesen rezultat. Rahla prednost pa gostom, ki so v četrtfinalu vendarle izločili malo bolj neugodnega tekmeca.

Košarka - ZDA - NBA

Miami-San Antonio
0,2
Nekako imam občutek, da bodo Spursi že na prvem srečanju naredili "brejk". Popovich je lisjak in dobro ve, kako se lotiti Miamija. Ta je preveč odvisen od dobrega dneva LeBrona Jamesa, medtem ko so Spursi v finale prišli sveži, imajo pa tudi več razpoložljivih orožij ter dovolj dolgo klop, da lahko parirajo branilcem naslova. San Antonio po podaljšku.

Tenis - WTA - Pariz

Azarenka V.-Sharapova M.
2
Pričakujem, da bo Masha zadeve tule hitro vzela v svoje roke in diktirala tempo od začetka. Na pesku se bolje znajde, v tej sezoni je bila ves čas bolj konsistentna od Vike, sicer pa tudi tako Rusinjo dojemam kot igralko z bolj prirojeno zmagovalno mentaliteto. Mogoče bi veljalo razmisliti celo o stavi na 2:0 v nizih za Rusinjo.