Čarobna, neokrnjena sredozemska narava je kot nalašč za turiste, ki iščejo prostorček pod soncem, kjer bodo pozabili vse skrbi in težave ter se predali sreči in občutku svobode.

Narava

Odkrijte toploto hrvaških otokov, občudujte veličastne slapove na Krki ali pa spustite čute z vajeti med sprehodom po gozdnih poteh in lesenih mostovih ob Plitvičkih jezerih. Podajte se v divjino hrvaških gora, kot je Risnjak, naučite se plezati v Paklenici ali pa raziščite skrivnostne jame v gorah Severnega Velebita. Ne glede na to, ali iščete notranji mir in sprostitev ali aktivne in pustolovske počitnice, boste v prelepi naravi tega dela Hrvaške našli vse, kar potrebujete!

Z veseljem vam predstavljamo veliko izbiro nastanitev ob čudoviti jadranski obali in v notranjosti Hrvaške. V naši ponudbi boste našli nastanitve, ki ustrezajo vsem obiskovalcem: mladim in starim, družinam z otroki in mladoporočencem. Na voljo so tako ugodne ponudbe kot najbolj luksuzne nastanitve. Ne glede na to, ali si želite aktivnega dopusta ali sproščujočega poležavanja na čudoviti plaži, vam lahko ponudimo popolne počitnice.

Na spletni strani www.uniline.hr lahko izbirate med različnimi vrstami nastanitev: hoteli, turistična naselja, kampi, hostli za mlade, luksuzne nastanitve, stanovanja, hiše in nizkocenovne možnosti.

Uniline je tudi lastnik hrvaške franšize podjetja za najem vozil Europcar in hrvaški zastopnik podjetij za najem vozil Alamo in National. Naše pisarne najdete na letališčih v Puli, na Reki (Krk), v Splitu, Zadru, Zagrebu in Dubrovniku.

Ponujamo veliko izbiro vozil v najem – od avtomobilov po ugodni ceni do luksuznih vozil in kombijev. Izbirate lahko med vozili z ročnim in avtomatskim menjalnikom. Med dodatki, ki jih ponujamo, so avtomobilski sedeži za otroke vseh starosti.

Našteli smo le majhen del tistega, kar ponuja Uniline. Za več podrobnosti obiščite www.uniline.hr in pomagali vam bomo organizirati sanjske počitnice!