Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Jamajka - Mehika
0
Tako močni reprezentanci kot je Mehika, zagotovo ni v čast, da je zadnjih šest tekem remizirala. Proti Jamajki so se že opekli, saj so februarja pred domačimi gledalci z njimi igrali zgolj 0:0. V Kingstonu bo Mehičanom še nekoliko težje, saj Jamajčani (na Fifini lestvici zasedajo 53. mesto) kljub ne ravno blestečim predstavam v zadnjem obdobju, niso od muh.

Nogomet - Mednarodni mladi - Prijateljske tekme U21 let

21Ukrajina - 21Slovenija
1
Slovenska reprezentanca bo v Ukrajini nastopila na memorialu Valerija Lebanovskega, na katerega je povabljena prvič. Turnir bodo začeli s tekmo proti domačinom, s katerimi so nazadnje izgubili z 0:2. Ukrajinska mlada reprezentanca ima izvrstne nogometaše, kar dokazujejo tesni porazi proti močnim Francozom in Italijanom. Slovenci bodo na turnirju zaigrali nekoliko oslabljeni, zaradi česar bi bil že remi zelo lep uspeh.

Košarka - Hrvaška - 1.liga

Cibona - Zadar
1
Cibona ima v finalu veliko lažje delo, kot je marsikdo pričakoval. Zadrčane so namreč tako v gosteh kot doma zlahka odpravili in vsakič slavili s kar 16 točkami razlike. Več kot očitno je, da Dalmatinci v finalu niso kos košarkarjem iz hrvaške prestolnice.


Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - Chicago
0
Chicago je na domačem ledu proti prvakom na obeh tekmah vknjižil zmago, precej težje delo pa jih čaka v gosteh, saj kralji doma igrajo izvrstno. A za zmago bodo morali precej bolje zaigrati v napadu, saj zgolj izvrstne obrambe njihovega vratarja ne bodo zadostovale.

Tenis - ATP - Pariz

Tsonga J.W. - Federer R.
2
Federer se je v tretjem krogu proti Gillesu Simonu pošteno namučil, a se vseeno uspel uvrstiti v naslednji krog. Nič lažja naloga ga ne čaka danes proti Tsongi. Kljub vsemu je statistika na strani odličnega Švicarja, saj Tsonga Federerja ni premagal že dve leti, v medsebojnih dvobojih pa tretji igralec sveta vodi z 9:3.