Kot so sporočili s Pro Plusa, Andrejevo odločitev, da odstopi z mesta šefa Gostilne pri šefu, spoštujejo in gostilno ohranjajo v najemu. »Z Andrejem smo se razšli sporazumno, pogodbene in finančne podrobnosti pa so poslovna skrivnost. Razlog ni bil v poslovnem rezultatu Gostilne, ki je poslovala profitabilno, temveč Andrejeva osebna odločitev. Nova situacija seveda spremeni naše načrte povezane s projektom Gostilna išče šefa, podrobnosti pa bodo še sledile,« so pojasnili za Dnevnik.si.

Z Andrejevim odhodom bo gostilna z junijem začasno zaprla svoja vrata, menda pa naj bi že razmišljali o novi sezoni šova. Tega zaenkrat uradno še niso potrdili, prav tako še čakamo njihov komentar na govorice, da se gostilna zapira, ker naj bi poslovala slabše, kot so pričakovali.

Ima druge prioritete v življenju

Murko sicer pravi, da je njegova zgodba z Gostilno polna lepih spominov in da se je v tem času ogromno naučil, hkrati pa danes tudi dobro ve, kaj dejansko pomeni voditi posel v gostinstvu. »Ta posel zahteva človeka celega, polno predanost in nenehno borbo. Sam imam trenutno še nekoliko drugačne osebne prioritete v življenju, ki jih kot šef gostilne, ne zmorem realizirati. Kljub temu, da je gostilna tudi pod mojim vodstvom ostala profitabilna, sem se odločil, da ostanem zvest svojim željam in to poglavje pustim za sabo,« še dodaja Andrej, ki verjame, da se z njegovim odhodom obrača le nov list v zgodbi Gostilne pri šefu.