PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - WTA - Pariz

Schiavone F./+1,5/-Azarenka V.
1
Vika je proti Cornetovi pokazala kar precej slabosti, medtem ko je Schiavonejeva predvčerajšnjim "uničila" Bartolijevo. Menim, da je Italijanka z vrhunskim atleticizmom in nepopustljivo igro z osnovne črte za Azarenko precej slab match-up in ji lahko "pohrusta" vsaj niz.

Košarka - ZDA - NBA

Miami-Indiana/+8/
2
Pacersi bodo v tej tekmi iz sebe iztisnili še zadnje atome moči, da Heatom otežijo uvrstitev v finale in recimo, da jim sam namenjam nekih 30% za uspeh, bodo pa v vsakem primeru blizu. Po videnem Miami ne bo dosegel double-digit zmage, sicer pa sem bil v tej seriji prijetno presenečen predvsem nad centrom Indiane Hibbertom, ki se ni ustrašil LeBrona.

Tenis - ATP - Pariz

Haas T.-Youzhny M.
1
Nemec mi deluje precej bolj determiniran, kar se lepo kaže na vseh njegovih dvobojih letos. Igra točko po točko, skoncentriran je do amena, le sem ter tja ga iz tira vrže kakšna sodniška "cvetka". Preživel je maraton z Isnerjem, mislim da je veteran goden za uvrstitev med najboljših 8.

Tenis - ATP - Pariz

Wawrinka S.-Gasquet R./+1,5/
2
Osebno bi tule kvote postavil (kvečjemu) poravnano, čeprav se celo bolj nagibam na stran domačina. Gasquet, ob sicer dokaj lahkem žrebu, ni "pihnil" niti enega niza, danes pa mi močno diši po 5-set maratonu. Napovedujem najbolj pester obračun dneva izmed vseh dvobojev, ki bodo danes odigrani v Parizu.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Švedska-Makedonija
1
Ne razumem, kakšno matematiko se je učil postavljalec kvot, ampak tukaj nekaj ne "štima". Kvota na to, da oboji zadanejo je 2, medtem ko zmnožek posameznih stav da zadanejo tako Švedi kot Makedonci znaša nekaj več kot 1.70 (1.65 x 1.03). Te konfuzne "napake" niti ne bi opazil, če mi stava na to, da oboji res pridejo zadetka ne bi bila všeč. Makedonci se na sever gotovo niso prišli samo braniti, ob malce spremenjeni ekipi domačinov pa bi Pandevu ali Ibraimiju vsaj enkrat lahko uspelo prelisičiti Isakssona.