PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Panama-Peru
1,0
Panama je vse prej kot slaba reprezentanca, kar dokazuje izvrstno 32. mesto na Fifini lestvici. Čeprav v reprezentanci ni zvenečih imen, je ekipa selektorja Delyja Valdesa na zadnjih šestih tekmah neporažena. Če bo Peru iztržil remi, njihovi navijači ne bi smeli biti razočarani.

Nogomet - Nemčija - Pokal

Bayern (M)-Stuttgart
1
Verjetno je le malo nogometnih navijačev, ki ta hip za najboljše moštvo na svetu ne bi proglasili münchenski Bayern. Stuttgart seveda ne gre podcenjevati, a vse drugo kot zmaga Bavarcev bi pomenilo pravcato senzacijo.

Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona-Malaga
1
Katalonci so naslov španskega prvaka osvojili, lige prvakov na žalost njihovih navijačev pač ne. Vseeno stremijo k izenačitvi lanskega Realovega točkovnega rekorda v prvenstvu. V kolikor danes zmagajo, bo rekord belega baleta izenačen, zaradi česar jim motivacije prav gotovo ne bo manjkalo.

Košarka - Hrvaška - 1.liga

Zadar-Cibona
1
Cibona je tekmo na domačem parketu prepričljivo dobila, a gostovanje v Zadru bo vse prej kot mačji kašelj, kar so se lahko prepričali tudi košarkarji Cedevite. Navijači Zadra znajo pripraviti peklensko vzdušje, ki bo domačim igralcem dalo prepotrebnega elana.