PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Turčija-Slovenija/2,5/
1
Prepričan sem, da bo odsotnost Samirja Handanovića ustrezno nadomestil Jan Oblak, ki je vsekakor prihodnost slovenske reprezentance. Turke lahko danes sicer jemljemo kot domače moštvo, bodo pa vseeno morali garati za zmago. Prav veliko golov ne pričakujem.

Tenis - WTA - Pariz

Lisicki S./+1,5/-Errani S.
2
Obe sta imeli dokaj ugoden žreb, zato je bilo tale duel v 3. krogu kar za pričakovati. Lisickijevi pesek ni ravno najljubša podlaga, medtem ko Italijanki je, poleg tega pa je v Pariz prišla izvrstno pripravljena.

Tenis - WTA - Pariz dvojice

Halep S./Rus A.-Cirstea/Morita
2
Tole moram poizkusiti že samo zaradi dejstva, da je Arantxa Rus letos v obupni formi. Cirstea in Morita sicer ne nastopata prav veliko skupaj, toda v celoti gledano sta trenutno v boljši formi, kot pa nasprotnici.

Tenis - ATP - Pariz

Monfils G.-Robredo T.
1
Ljubljencu domačega občinstva Monfilsu je samozavest poskočila v oblake, potem ko si je v prvih dveh krogih za pas zataknil skalpa Berdycha in Gulbisa. Danes ga čaka Robredo, ki je povsem premagljiv. Ob tem velja poudariti, da je bil Španec predvčerajšnjim že v povsem izgubljenem položaju, saj je proti Nizozemcu Sijslingu izgubljal že z 0:2 v nizih, pa se je potem le uspel rešiti. 

Atletika - Eugene - Diamantna Liga/met kopja (Ž)

Mickle K.-Rebryk V.
1
Avstralka je pri svojih metih prek 60 metrov precej bolj konstantna in jo danes vidim takoj za Abakhumovo ter Öbergfollovo. Tudi na nekaterih spletnih stavnicah je tale duel ponujen po nekoliko nižji kvoti.