PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Venezuela-Salvador
0,2
Venezuela ima dejansko precej boljšo zasedbo, vendar pa bi utegnil trener Farias nocoj preizkusiti nekaj fantov iz ozadja, saj so kvalifikacijske tekme še daleč, Salvador pa je v zaključku priprav za prihajajoči Gold Cup. To pomeni polna postava in velika zagnanost.

Nogomet - Italija - 2.liga

Brescia-Livorno/2,5/
1
Borba za Serie A se je začela. Nekoliko več možnosti v tem duelu sicer namenjam Livornu (Brescia se zanaša le na Caracciola, ostali ne zmorejo dodane vrednosti), na prvi tekmi pa se ne bi čudil, če bi mreži mirovali. Italijanska druga liga je raj za ljubitelje igranja "underjev".

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Koper-Olimpija
1
Zmaji na Bonifiki niso zmagali že vse od leta 1987 in močno dvomim, da se bo to spremenilo ravno zdaj, ko so v tekmovalnem smislu že oddelali sezono in si zagotovili Evropo. Zmaga kanarčkov in festival golov na lepo sončno popoldne.

Košarka - ZDA - NBA

Miami-Indiana/+7/
1
Izjava trenerja Indiane, da je Miami "just another team" je bila mogoče tudi malo narobe razumljena, ampak definitivno je pa poskrbela za to, da bodo LeBron in soigralci nocoj še bolj motivirani. Pričakujem zlom odpora v drugem polčasu in zmago z dvoštevilsko vsoto.

Košarka - ZDA - NBA

R.Hibbert (IND) 13,5 koš.
1
Navezovanje na zgornjo stavo: Heati so skozi celo sezono zelo dobro znali omejiti igralce pod košem in Hibbert ne slovi ravno kot najbolj spreten center. Lezos je proti Miamiju na treh tekmah zbral takole točkovno bero: 6, 7 in 16. Naj se ustavi pri aritmetični sredini, pa bom čisto zadovoljen.