PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea-Everton
0
Po tekmi se bosta oba trenerja poslovila od vodenja ekip. Moyes bo sedel na klop vragov, za Beniteza pa še ni znano, kje bo nadaljeval kariero. Tekma ima tekmovalni pomen le za domače, ker bi si z zmago zagotovili neposredno uvrstitev v Ligo prvakov, vendar sem prepričan, da se igralci Evertona od svojega dolgoletnega mentorja ne bodo želeli posloviti s porazom. Vse skupaj mi diši po remiju, recimo 2-2.

Nogomet - Anglija - Premier

Newcastle/+1/-Arsenal
2
Tukaj so karte na mizi. Srake imajo obstanek zagotovljen, trener Pardew pa je bil po doseženem cilju prejšnji teden celo tako iz sebe, da se mu je zareklo in je izustil, da mu je čisto vseeno, če jih topničarji v zadnjem krogu "preluftajo". To se bo, glede na potrebe gostov (lov za četrtim mestom), verjetno tudi zgodilo.

Nogomet - Italija - 1.liga

Pescara-Fiorentina/1,5/
2
Ker so kvote na vse ostale dogodke pri tej tekmi obupne, sem se odločil za opcijo, da že do polčasa padeta vsaj dva zadetka. Pescara je že zdavnaj izpadla in lahko igra neobremenjeno tekmo, Fiorentina pa si bo skušala čim prej zagotoviti vodstvo in potem upati, da iz Siene prihajajo ugodne novice.

Nogomet - Španija - 1.liga

Deportivo-Espanyol
1
Po odlični seriji je prejšnji teden za Depor končno nastopil poraz, hkrati pa so šli nekateri ostali rezultati za galicijsko moštvo "v maloro" in spet so se znašli v rdeči coni za izpad. Tole je ena izmed zadnjih priložnosti, da si rešijo kožo, saj jih potem čakata težki tekmi z "evropskima kandidatoma" Malago ter Sociedadom. Glede na to, da se Espanyol ne bori za nič drugega kot slavo in čast, bi domačim moralo uspeti vknjižiti nove tri točke.

Košarka - Srbija - 1.liga

Crvena zvezda-Mega Vizura/+9/
2
Mega Vizura je legitimen kandidat za polfinale, potem ko so igralci manj znanega beograjskega kluba v dosedanjem poteku zabeležili 9 zmag in le dva poraza. Formo si z igranjem pri njih dviguje tudi tak as, kot je Novica Veličković, ki bo svoje soigralce bržkone znal motivirati. Pričakujem tesno zmago domačih.