Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 2.liga

Monaco-Le Mans
1
Ker se v prvo ligo uvrstijo najboljša tri moštva, Monaco pa ima tri tekme pred koncem prvenstva pred četrtouvrščenim Angersem 10 točk prednosti, si je igranje med elito pretekli konec tedna že zagotovil. Cilj Monačanov je sedaj osvojitev lige, saj jih drugouvrščeni Nantes s petimi točkami manj še vedno lahko prehiti. Vseeno je glede na letošnje predstave Monaca to malo verjetno in tudi zato bi bil neuspeh proti komaj sedemnajstouvrščenem Le Mansa presenetljiv.

Nogomet - Španija - Pokal

Real (M) - Atletico(M)
1,0
Sive lase Realovemu strategu Joseju Mourinhu pred tekmo povzročajo številne težave v obrambi. Če ti za povrh nasproti stoji klub, ki ima v svojih vrstah tako izvrstnega napadalca, kot je Falcao, je zaskrbljenost Mourinha povsem na mestu. Vseeno je tako forma kot kvaliteta igralske zasedbe na strani belega baleta in nocoj velja za favorita.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Lokomotiva ZG - Dinamo ZG
0
Čeprav se Dinamu za nov naslov najboljšega v državi ni treba bati, bo danes izjemno motiviran. Čaka ga namreč mestni derbi proti letos izvrstni Lokomotivi, ki zaseda drugo mesto. Aktualni hrvaški prvak bo prav gotovo želel dokazati, da je še vedno klub številka ena tako v mestu kot državi.

Hokej - ZDA - NHL

Pittsburgh - Ottawa
1
Pittsburgh se je v prvem delu končnice pošteno namučil proti NY Islanders, zato je bila prepričljiva zmaga proti Ottawi morda tudi malce presenetljiva. K odlični predstavi pingvinov je botrovala tudi odločitev trenerja, ki je v vrata namesto izjemno slabega Fleureyja postavil drugega vratarja Vokouna. Če bo Pittsburgh na drugi tekmi ubral podobno taktiko kot na prvi, se mu za zmago ni treba bati.