PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Danska - 1.liga

Brondby-Nordsj. Farum
1
Brondby je v hudih težavah, saj si rešuje kožo pred izpadom. Tokrat upravičeno lahko računajo na vse tri točke, saj so gostje že zagotovili končno 2. mesto, poleg tega pa k rumeno-modrim prihajajo precej oslabljeni.

Nogomet - Švica - 1.liga

Sion-Grasshoppers
2
Pri Sionu letos trenerje zamenjujejo kot spodnjice in trenutno jih vodi kar igralec Gennaro Gattuso. Iz kluba je kar med sezono odšlo nekaj zelo pomembnih igralcev, tako da danes igrajo praktično z njihovo u-21 ekipo. Grasshopers se bori za 2. mesto, ki prinaša nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov in tole kvoto velja pospremiti z vsaj nekim srednjim vložkom.

Hokej - Mednarodni - SP/Finska in Švedska

Finska-Slovaška
1
Slovaki na prvenstvu niso "full", kar se je lepo odrazilo v predtekmovanju. Izgubili so kar štiri tekme, eno izmed njih tudi proti današnjemu tekmecu (0:2), nocoj pa bi utegnila biti razlika še večja, saj Finci napredujejo iz tekme v tekmo.

Tenis - ATP - Rim

Janowicz J./+1,5/-Gasquet R.
1
Eden izmed mladega vala tenisačev je Poljak Janowicz, ki je že lani zablestel v Bercyu, čeprav sam kot svojo najljubšo podlago navaja pesek. Včeraj je z 2:0 v nizih odpravil Tsongo in mislim, da je mladenič goden, da ob trenutni formi Gasquetu vzame vsaj niz.

Hokej - Mednarodni - SP/Finska in Švedska

Švica-Češka
1
Švicarji so bili v rednem delu enostavno preveč dobri, da bi človek to spregledal. Grem kar z njihovo zmago po rednem delu, pa kar bo, pač bo. Nobena skrivnost ni, da pri Čehih manjka skoraj pol "ta boljšuh", ki v NHL še zmeraj igrajo končnico.