PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Championship

Brighton-Crystal P.
1
Galebi so sezono rednega dela končali s štirimi zmagami od petih tekem in so veliki favoriti, da gredo na Wembley za Premiership igrat proti Watfordu. Tu sta pomembni dejstvi, da pri gostih manjka najboljši strelec Glenn Murray in da se je tekma na istem prizorišču le mesec nazaj končala s 3-0 za Brighton. 

Nogomet - Španija - 1.liga

Real Sociedad-Granada
1/1
Potem ko so Baski na zadnjih štirih tekmah doma dosegli kar 15 golov, jim pod noge prihaja Granada, ki se bori za obstanek. Sociedad je povsem realno v igri za nastop v kvalifikacijah za Ligo prvakov, zato motivacija seveda ni vprašljiva. Odpor tekmecev so letos praviloma zlomili že v začetku tekme, zato si bom drznil predlagati stavo na to, da domači dobijo tako polčas kot tekmo.

Košarka - ZDA - NBA

Memphis-Oklahoma City/+5/
1
Nobena skrivnost ni, da je Memphis veliko bolj kompaktna, kompletna ekipa, pri Oklahomi pa ne le, da se močno pozna odsotnost Westbrooka, ampak tudi Durant ne zadane vsega tistega, kar mu je šlo "skozi" v preteklih sezonah. Ta serija je, vsaj kar se mene tiče, že zaključena. Na zahodu gredo v finale grizliji.

Tenis - ATP - Rim dvojice

Isner/Querrey-Inglot /Marray
1
Za Američanoma je relativno uspešen teden v Madridu, kjer sta med drugim gladko izločila zmagovalca Monaka (Zimonjić & Benneteau) in nudila dostojen odpor dvojčkoma Bryan. Naveza Inglot & Marray še ni utečena, saj prvi večino turnirjev igra s Hueyom, Marray pa s Flemingom.

Tenis - WTA - Rim

Cirstea S.-Morita A.
1
Žreb se je zanimivo poigral, saj sta se tenisačici pomerili že prejšnji teden v Madridu, ko je Japonka pri rezultatu 3-0 za Cirsteo v prvem nizu dvoboj predala. Morito že celo leto muči poškodba zapestja in če bo danes stopila na igrišče, ji za zmago namenjam res pičle možnosti.