Ob njih bodo igrali še Maruša Majer, Žiga Udir in Tadej Pišek, z glasbo pa bo vse skupaj spremljal ansambel Gregorji. Več informacij o avdiciji si lahko preberete tukaj.

Organizator muzikala David Rjazancev je za Dnevnik.si sicer povedal, da je narodno-zabavni muzikal po njihovih informacijah prva tovrstna tovrstna zadeva nasploh. »To bo precej velika stvar, nastopalo bo dvajset ljudi, morda še kakšen več – na odru bodo igralci, glasbeniki, plesalci. Produkcija je torej kar velika, zdaj pa iščemo še eno punčko,« je dejal Rjazancev.

Premiera bo sicer že 20. junija, kar se zdi nekoliko hitro, glede na to da se še išče deklica za eno izmed glavnih vlog. Toda Rjazancev pojasnjuje, da temu ni tako. »Vaje že potekajo. Za tako majhnega otroka namreč vloga ne bo tako zahtevna, zato ni potrebe, da že vadi z nami,« je razložil in dodal, da ne pričakuje večjih težav pri iskanju deklice. »Odziv na avdicijo je zelo velik. Do avdicije je še en teden, tako da se bo za vlogo verjetno potegovalo kar precej deklic,« je dodal.

»V Sloveniji takšnih projektov ni kaj dosti, še posebej ne s tako veliko produkcijo in nastopajočimi otroci. Tukaj bo vsega skupaj dvajset nastopajočih, kar je za slovenske razmere zelo velika stvar,« je še povedal Rjazancev, ki je prepričan, da bo predstava pritegnila tudi številne mlajše gledalce in tako naredila veliko za priljubljenost gledališča med mladino in otroci.

Nastopali bodo tudi profesionalni plesalci skupine Artifex, ki so v soboto tudi znova postali državni prvaki članski konkurenci. V spodnjem videu si lahko ogledate plesno točko, s katero so osvojili prvo mesto v državi.