PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 2.liga

Elche-Barcelona B/2,5/
2
Druga ekipa Barce že celo sezono igra napadalen nogomet, Deulofeu je bil večji del prvenstva celo najboljši trelec Segunde, Elche pa je odličen domačin, ki mu le še znanstvena fantastila prepreči uvrstitev v Primero. Pričakujem odprto srečanje z veliko goli.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Istra 1961-Rijeka
2
Kek si je tudi na Kantridi izbral 11-erico, od katere ne odstopa in rezultati se že kažejo. Rečani po zmagi proti Hajduku in remiju z Dinamom že sanjajo o Evropi, zato tudi v Pulju seveda želijo priti do polnega plena.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Rubin Kazan-Mordovia/+1/
1
Zadeve pri tem paru so povsem enostavne. Rubin se bori za nastopanje v Ligi Evropa, medtem ko so se pri Mordoviji praktično že sprijaznili s selitvijo v drugi rang tekmovanja. Kakovostnejša zasedba, domač teren in motivacija krepko na strani Rubina, zato bom poizkusil kar s hendikepom.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

CSKA-Olympiakos/149,5/
1
Olympiakos v nobeni izmed tekem z Efesom ni presegel te ponujene vsote. Ker se za zmagovalca težko odločim, mi je še najboljša stava ta, da bo padlo manj kot 150 točk. Pričakujem namreč, da bosta tako Spanoulis kot Teodosić skušala imeti počasen ritem z dolgimi napadi, kar gre v prid mojemu "picku".

Tenis - ATP - Madrid

Andujar/+1,5/-Nishikori
2
Japonec je z izvrstno igro razorožil Federerja in verjamem, da bo pretrd oreh za domačega povabljenca, ki mu je pot do finala odprla poškodba rojaka Gimena-Traverja. Nišikori v dveh nizih, je moja izbira.