Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - Tottenham
1
Londonski derbi bo izjemno pomemben tako za Chelsea kot za Tottenham. Ekipi sta še vedno v igri za ligo prvakov, med seboj pa jih ločijo le tri točke. V prednosti je prav gotovo Chelsea, ki mu je dodatnega elana dala zmaga proti Manchester Unitedu in je v zadnjih tednih tudi v precej boljši formi od Tottenhama. Za povrh lahko varovanci Rafe Beniteza računajo tudi na podporo domače publike.

Nogomet - Italija - 1.liga

Atalanta - Juventus
0,2
Juventus je že ubranil naslov italijanskega prvaka, zato bo danes zaigral precej bolj sproščeno. Atalanti se tako ponuja izvrstna priložnost, da proti stari dami, proti kateri ima v zadnjih letih vse prej kot pozitiven niz, iztrži vsaj točko.

Nogomet - Španija - 1.liga

Real (M) - Malaga
0
Ni skrivnost, da je v Realovi slačilnici v zadnjih dneh pošteno vroče. Nesoglasja v ekipi belega baleta se zato znajo prenesti tudi na igrišče. Gosti, ki so letos zaigrali v četrtfinalu lige prvakov, še zdaleč niso lahek tekmec, zato tudi osvojena točka ali celo tri ne bi bilo tako veliko presenečenje.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Chicago
1

Chicago je na prvi tekmi z moštveno igro presenetil prvake in slavil v gosteh. Za košarkarje Miamija je bilo to dobro opozorilo, da bike, četudi jih pestijo številne poškodbe, ne gre podcenjevati. Pri domačih bo znova veliko odvisno od trojice James, Wade in Bosh. Predvsem zadnja dva sta na prvi tekmi razočarala in bosta morala danes pokazati precej več.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Golden State
1
Tesnejšega obračuna, kot je bil tisti na prvem srečanju med ekipama, si košarkarski ljubitelji skoraj ne bi mogli predstavljati. Zmage so se po dveh podaljških veselile ostroge, v vlogi favorita pa bodo tudi tokrat. Glavna naloga domačega trenerja Gregga Popovicha bo zagotovo zaustaviti izvrstnega Stephena Curryja, ki je na prvi tekmi nasprotniku nasul kar 44 točk.