PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Wigan-Swansea
1
Domači se borijo za obstanek in kljub dejstvu, da imajo v soboto tekmo leta s Cityem, bodo nocoj zaigrali vsi najpomembnejši zdravi fantje. Gostje so obstali, Evrope pa si ne morejo več zagotoviti, zato bi jih Wigan lahko uspel premagati. Kar se vprašanja motivacije tiče, je tole čista enka.

Košarka - ZDA - NBA

Oklahoma City-Memphis/186,5/
2 (=več)
V zadnjih 28 tekmah teh dveh tekmecev se je kar 21-krat vsota prevalila čez ponujeno mejo in mislim, da nocoj ne bo nič drugače. Vsekakor se obeta zanimiva serija.

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma-Chievo
1
Volkulja v boju za mesta, ki prinašajo Evropo, Chievo pa si je obstanek že zagotovil, tako da grejo v večno mesto igrat le za čast in slavo. Ker pri Romi težav z odsotnostmi ni, svetujem tudi stavo s hendikepom.

Hokej - Mednarodni - SP/Finska in Švedska

Avstrija/+1/-Latvija
1
Naši severni sosedje so malce nepričakovano izgubili s Francijo, zato si sedaj kožo morajo reševati proti Latviji. Ta baltska reprezentqnca je letos na prvenstvo prišla zelo ranljiva, saj je brez nekaterih pomembnih napadalcev, poleg tega pa je vratar na SP prišel igrat prve tekme po operaciji. Tole je za moje pojme "egal" tekma in priporočam tudi stavo na čisto zmago Avstrijcev.

Tenis - WTA - Madrid

Kuznetsova S.-Petrova N.
1
V ruskem obračunu dajem prednost "Kuzi", ki ima s tekmico kar dobre izkušnje (5:2), v 1. krogu je bila malce bolj prepričljiva, sicer pa je Petrova na pesku še ni premagala. Pač ni ravno njena najljubša podlaga..