PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Championship

Watford-Leeds/+1/
1
Tukaj ni kaj za filozofirati. Domači potrebujejo zmago in "kiks" Hulla, Leeds pa takorekoč na počitnicah, saj se ne borijo za nič drugega, kot za čast in slavo.

Nogomet - Anglija - Championship

Burnley-Ipswich/2,5/
2
Tekma ne odloča o ničemer, tako da bosta moštvi verjetno zaifrali sproščeno. Glede na to, da je v obeh taborih tudi nekaj pomembnih odsotnosti, se bo pred golom odpiralo kar precej lukenj.

Košarka - ZDA - NBA

Brooklyn-Chicago
1
Netsi so po tesnih porazih le ujeli ritem in verjetno bodo danes serijo zaključili sebi v prid. Bullsi ne znajo najti zdravila za izjemno razpoložene tri Brooklynove fante, spet pa bo manjkal oboleli Deng.

Hokej - Mednarodni - SP/Finska in Švedska

Norveška-Slovenija
2

Naši po kakovosti mogoče res niso na ravni polarnih medvedov toda v ekipi risov velja neverjetna hoomogenost in prijateljstvo,, ki je navsezadnje  prinesla olimpijske igre v hokeju. Vse kaže, da se bo pokoncu prvega dela pridružil tudi Kopitar, kar bo fante za nocoj še dodatno spodbudilo Stavim, da lahko naši tekmo odpeljejo vsaj v podaljške, čeprav voham celo zmago po rednem delu.

Tenis - WTA - Oeiras

Pavlyuchenko/+1,5/-Suarez Nava
2
Carla je bila ta teden v Oeirasu enostavno preveč suverena, da bi človek to spregledal. S Pavljučenkovo do sedaj resda ni imela prav veliko sreče, toda danes bi, vsaj po prikazanem tule, morala slaviti. Odločil sem se kar za zmago po dveh nizih, saj je na Španko res odlična kvota.