PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Chelsea - Basel
1

Čeprav je Basel v letošnji sezoni evropske lige izločil kar nekaj močnih klubov, se je Chelsea že na prvi tekmi izkazal za prevelik zalogaj, saj je slavil z 2:1. Na Stamford Bridgeu bo naloga Švicarjev tako še težja, zato je le malo verjetno, da jim bo uspel preobrat.

Košarka - ZDA - NBA

Chicago - Brooklyn
1

V zmagah je 3:2 za Chicago in biki imajo že danes možnost, da se uvrstijo v finale. To bo vse prej kot lahek zalogaj, saj jih je Brooklyn nazadnje povsem nadigral in slavil s 110:91. Tekma bo prav gotovo izredno izenačena, zaradi prednosti domačega parketa pa so v boljšem položaju vseeno košarkarji Chicaga.

Hokej - ZDA - NHL

Anaheim - Detroit
1
Anaheim je prvo tekmo končnice proti Detroitu dobil s 3:1, zmaga pa se jim nasmiha tudi tokrat. Nenazadnje so racmani redni del sezone le končali kot tretje najuspešnejše moštvo lige, medtem ko so bila rdeča krila s 24 zmagami in 16 porazi šele dvanajsta.

Tenis - ATP - Munchen

Tipsarevič J. - Žemlja G.
1
Napredek Žemlje v zadnjih dveh letih je bil zares velik, kar dokazuje tudi visoko 53. mesto na lestvici ATP. A tokrat mu bo nasproti stal izjemni Srb Janko Tipsarevič, ki že nekaj časa velja za enega najboljših teniških igralcev na svetu. Zmaga Slovenca bi bila zato veliko presenečenje.