PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Barcelona-Bayern (M) /kdaj 1. gol?/
1 (pred 31. min)
Predvidevam, da bo Barcelona od prve minute krenila z vsem arzenalom in glede na to, kakšen prepih imajo zadaj, ko klasičnega "beka" igra praktično le Pique, bo gol v prve pol ure skoraj zagotovo dosežen. V katero smer me pa pri tej stavi niti ne zanima.

Nogomet - Mednarodni klubi - Azijska Liga prvakov

Guangzhou Everg-Jeonbuk Motors
0
Sicer kvota pada na zmago domačih, a še najbolj realen scenarij se mi tule zdi remi. Z njim bi si obe moštvi zagotovili napredovanje in tako izločili Urawo, ki je pred začetkom tekmovanja veljala za enega izmed glavnih favoritov za naslov. Sicer sta si pa kluba tudi po kvaliteti zelo blizu.

Nogomet - Norveška - Pokal

Ullensaker-Tromsdalen
1
Ullensaker v ligi ne blesti, toda pokal jemljejo smrtno resno. V prvem krogu so nekega nižjeligaša odpravili kar s 7-1 in tudi proti tretjeligašu Tromsdalnu naj bi trener Roar Johansen postavil v začetno enajsterico same preverjene fante.

Tenis - WTA - Oeiras

Wickmayer Y./+1,5/-Suarez Navarro
2
Španka je v ponedeljek odigrala fantastično in proti Erakovicevi na koncu dosegla kar 11 gemov zapored. Wickmayerjeva je na Portugalsko prišla po zelo predstavi v Stuttgartu in če bo imela Carlita spet svoj dan, potem ji Belgijka ne bo mogla parirati. Lepa kvota na "straight set" zmago Španke.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Maribor-Gorenje
2
Rokometaši Maribora so gotovo vsaj malo pod vplivom nesrečnega poraza v pokalu EHF, potem ko jim je Göppingen sanje o polfinalu uničil v zadnji sekundi, svoje pa bo verjetno naredila tudi utrujenost, saj so imeli vijoličasti v zadnjem mesecu dni nadvse naporen ritem.