PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 2.liga

Sedan - Monaco
2
Monaco ima dve zaporedni zmagi, a je pred tem nanizal kar štiri remije. Vseeno je uspel zadržati prvo mesto pred Nantesom, pred katerim ima štiri točke prednosti. Kljub temu da nogometaši iz kneževine tokrat igrajo v gosteh, so v vlogi favorita, saj je Sedan na lestvici predzadnje moštvo in mu grozi izpad v tretjo ligo.

Nogomet - Portugalska - 1.liga

Maritimo - Benfica
2
Boj za portugalski naslov je zelo napet in tesen. Vodilna Benfica ima s tekmo manj pred Portom le točko prednosti, zato si spodrsljaja v nobenem primeru ne sme privoščiti. Tokrat Lizbončani gostujejo pri Martimu in so seveda v vlogi favorita. O tem pričajo tudi zadnje tri tekme, ki sta ju ekipi odigrale, saj je Benfica vselej vknjižila visoko zmago (3:0, 4:1, 4:1).

Košarka - ZDA - NBA

Houston-Oklahoma City
1

Oklahoma City v zmagah vodi s 3:0 in za uvrstitev v naslednji krog rabi le še eno zmago. Na drugi in tretji tekmi so rakete nudile zelo dober odpor in izgubile le za tri točke. Danes bodo domači košarkarji storili vse, da sezone še ne končajo, na roko pa jim gre tudi poškodba izvrstnega Oklahominega organizatorja igre in drugega najboljšega strelca moštva Russlla Westbrooka.

Tenis - ATP - Munchen

Davydenko N. - Dodig I.
1

Čeprav na lestvici ATP razlika med obema igralcema ni velika, saj je Davidenko s 43. mestom le 13. mest višje od Dodiga, več možnosti za zmago pripisujejo Rusu. Tekmeca sta se med seboj enkrat že srečala, zmage pa se je veselil Davidenko.