Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Rayo Vall. - Osasuna
1
Rayo je lahko s potekom sezone še kako zadovoljen, saj zaseda zanj zelo solidno osmo mesto, čeprav njegove predstave v zadnjih krogih niso najboljše. Precej slabše pa kaže Osasuni, ki je na zadnjih sedmih tekmah zabeležila le eno zmago ter remi. Forma gostov tako ni na zavidljivi ravni, kar bi morali domači nogometaši izkoristiti.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Olympiakos - Efes Pilsen
1
Olympiakos je na zadnji tekmi v Turčiji za las zgrešil zaključni turnir, saj ga je Efes premagal le za točko. Na drevišnji tekmi so favoriti prav gotovo Grki, ki lahko računajo na močno podporo s tribun, za povrh pa za Efes ne bo igral Saša Vujačić, ki je bil s strani kluba suspendiran.


Košarka - ZDA - NBA

Boston - New York
2

Boston je na prvi tekmi kratkohlačnikom še nudil dostojen odpor, na drugi pa je izgubil kar za 16 točk. Premoč Carmela Anthonyja, ki je v izvrstni strelski formi, in druščine je bila očitna in bi morala priti do izraza tudi nocoj, ko se bosta moštvi pomerili še tretjič zapored.

Hokej - ZDA - NHL

Chicago - Calgary
1
Chicago je najuspešnejše moštvo v ligi, zato sta dva zaporedna poraza v nedeljo in torek marsikoga presenetila. Blackhawks so slab vtis popravili že v četrtek, ko so v gosteh s 4:1 premagali Edmonton, favoriti pa so tudi na tekmi proti Calgaryju, ki v goste prihaja po porazih proti Nashvillu in St. Louisu.