PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal-Manch Utd
1
Poleg dejstva, da so Topničarji doma precej boljša ekipa, je tu še nezgrešljivi faktor, da je Manchester United že prvak in zato bo Ferguson verjetno priložnost namenil nekaterim, ki skozi celo sezono niso dobili dovolj minutaže. Arsenalu gre za igranje v Ligi prvakov in mislim, da jim bo popoldne uspelo navijače razveseliti s tremi točkami.

Nogomet - Španija - 2.liga

Elche-Girona FC
1
Prišel je čas, da Girono nekdo postavi na trdna tla. Elche je letos doma še neporažen in bo v popolni postavi pričakal najbližjo zasledovalko, ki pa je imela v preteklih krogih precej lahek razpored, na račun katerega so si priigrali trenutno pozicijo, ki jih neposredno vodi v Primero Division.

Nogomet - Argentina - 1.liga

River Plate-Quilmes
1
Zdi se, da je Diaz končno našel idealno enajsterico. Na boku je pravo odkritje mladi Iturbe, ki je že proti Godoy Cruzu odigral večji del tekme in po tistem, kar je pokazal v Mendozi, bo danes verjetno v začetni postavi. River se bori za prvo mesto v Torneu Final, zato bodo fantje najtrofejnejšega moštva v Argentini sila motivirani.

Košarka - Španija - 1. liga

Unicaja-Valencia
1
Andaluzijci doma močno motivirani pričakujejo Valencio, saj jim je zmaga nujno potrebna za uvrstitev v končnico, za katero se borijo skupaj s Xaboeom. Zadnja predstava pri Cajasolu vsekakor vliva upanje v to, da bo Zoranu Dragiču in soigralcem uspelo iti še mimo favoriziranih gostov.

Rugby - Mednarodni - Evropski Heineken pokal

Saracens-Toulon
2
Francozi so ragbijski "dream team" , imeli pa bodo tudi glasno podporo s tribun. Mislim, da velja poizkusiti z njihovo zmago ter z "underjem", če bo vsoto stavnica sploh blagovolila ponuditi.