PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Basel-Chelsea /oba gol/
1
Švicarji v domačem prvenstvu letos na St.Jakob's parku ne poznajo poraza in bi znali tudi Chelsea krepko namučiti. Oboji imajo izjemno sposobne napadalce in zato sem se tule odločil za stavo na obojestranski zadetek.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Fenerbahce-Benfica /dvostranska stava/
2
Ni naključje, da je Benfica ostala edina v tekmovanju, ki letos sploh še nima poraza. S komapktno obrambo in lucidnim napadom v Turčijo upravičeno prihajajo kot favoriti, njihov niz neporaženosti pa se bo bržone podaljšal. Če vas je 'dovolj v hlačah', poizkusite kar s čisto zmago na orle.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Barcelona-Panathinaikos/+8/
1
Pri tako pomembni tekmi nekega razbijanja že po "defaultu" ni za pričakovati, sploh pa zato, ker je bil Panathinaikos pri obeh nedavnih obiskih v Kataloniji povsem enakovreden tekmec. Mogoče bo Barci uspelo zmagati, vendar bo to zelo zelo tesno.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Igokea-Partizan
2
Večina stavnic na spletu je za favorite postavila črno-bele, kar se mi konec koncev zdi kar prav. V celoti gledano imajo za odtenek kakovostnejšo zasedbo, ki jih bo kljub statusu gosta bodrilo veliko navijačev, sem se pa po premisleku odločil za malce bolj varno stavo - da Partizan napreduje.

Tenis - ATP - Barcelona dvojice

Monaco /Nishik-Granoll/Lopez M
2
Veliko več izkušenj med pari, domač teren in pa dobro razumevanje zaradi konstantnega skupnega nastopanja bi tukaj tehtnico morala nagniti na stran Špancev.