NLB je že več kot desetletje zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc in v okviru sponzorskih dejavnosti je letos pripravila zelo uspešno spletno nagradno igro. V njej so udeleženci napovedali, koliko točk v skupnem seštevku svetovnega pokala bo Tina Maze zbrala do konca smučarske sezone 2012/13.

Neustavljiva šampionka je iz tekme v tekmo podirala rekorde in kar težko je bilo verjeti, da si je kdo upal napovedati rekordnih 2414 točk. Trije zvesti navijači David Verbič, Žiga Repovž in Jakob Kurent so bili nagrajeni za svojo drznost in pravilno napoved. V ponedeljek so se srečali s Tino in se z njo tudi fotografirali. Z nastalimi fotografijami pa jim bodo pri NLB izdelali unikatne plačilne kartice.

Sproščen sprejem se je odvil v osrednji poslovalnici NLB na Trgu republike v Ljubljani. Med gosti sta bila poleg Tine in nagrajencev tudi predsednik Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga in direktorica gospa Barbara Kürner Čad.

Predsednik uprave NLB g. Janko Medja je ob tem povedal, da NLB tudi letos nadaljuje s sponzoriranjem slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc ter več kot 150 manjših športnih klubov in prireditev po celi Sloveniji. »Obenem pa v želji, da v svoje sponzorske aktivnosti ne vključujemo samo aktivnih in rekreativnih športnikov, temveč tudi naše druge stranke, s sodelavci občasno pripravimo tudi kakšno zanimivo akcijo, kakršna je bila nagradna igra, v kateri so se izkazali današnji trije slavljenci.«

Dobro razpoložena Tina je ob srečanju spregovorila o doseženih sanjah, za katere pravi, naj si jih upamo sanjati, le tako se nam bodo ob vloženemu delu nekega dne namreč tudi uresničile. »Hvaležna sem, da sem lahko doživela svoje sanje, ki sem jih imela kot otrok. Ko te sanje doživiš, se mi zdi najbolj pomembno zavedanje, da je to dar, ki ga je potrebno negovati in zanj še naprej trdno delati.« Dodala je, da lahko od celotne ekipe še naprej pričakujemo dobre rezultate in je vesela, da je tudi sama inspiracija za ljudi, ki jo obdajajo.