PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd-Aston Villa/+1/
1
Po porazu Citya med vikendom imajo vragi priložnost, da z današnjo zmago razblinijo vse dvome o prvaku. Letos so na Traffordu osvojili kar42 od 48 možnih točk in verjamem, da bodo naslov prvaka proslavili z visoko zmago. Če stavnica kasneje ponudi še višji hendikep, ga pograbite!

Nogomet - Španija - 1.liga

Celta Vigo-Zaragoza/2,5/
1

Nobenemu izmed moštev ne cvetijo rožice, saj bi se ob trenutnem položaju oboji preselili v Segundo division. Že tako gre za dve bolj obrambno naravnani ekipi, danes pa bo previdnost na vrhuncu, saj bi zlasti za Celto poraz verjetno že pomenil urejanje birokracije za drugo ligo. Manj kot trije goli se zid daleč najlepša stava tega srečanja. Tekma v Zaragozi se je končala z zmago Viga 1:0, pri tem, da je gol padel v 82. minuti.

Nogomet - Argentina - 1.liga

Union Santa Fe-Lanus
2
Lanus bi se z zmago spet povzpel na prvo mesto, kar po koncu Tornea final prinaša dodatno tekmo za prvaka z Velezom. Glede na to, da niti Newell's niti River ne popuščata, bi bil lahko za klub iz Buenos Airesa vsak spodrsljaj usoden. Izlet v Santa Fe vsaj na papirju velja za eno izmed lažjih gostovanj in verjamem, da bodo igralci Lanusa po izpadu iz pokalnega tekmovanja sedaj še bolj motivirani, da si zagotovijo "zvezdico" v tekmovanju, ki se je do nedavnega imenoval Clausura.

Košarka - ZDA - NBA

E.Bledsoe (LAC) 11,5 koš.
1

Igralec Clippersov je na prvi tekmi zadel vseh sedem metov iz igre, kar pa po mojem mnenju ne more ponoviti. Tale meja je za igralca, ki ne začenja na parketu že a priori nekoli8ko visoka, sicer pa pričakujem malo bolj tesno tekmo in posledično več minut za "starterja" Billupsa ter Paula, katerima Bledsoe "krade" minutažo. Napoved: 16 minut in 7 točk.

Baseball - ZDA - MLB

Washington Nat-St. Louis Cardi
2
St. Louis je v uspešni seriji in danes bodo na hribček postavili metalca, ki ima v začetku sezone precej boljšo statistiko, kot Washingtonov Haren. V tekoči sezoni so Cardinalsi proti desnorokim "pitcherjem" uspešni, saj v povprečju dosegajo skoraj 6 "runov". Tolikšna bera bi bila danes verjetno dovol, saj pričakujem dokaj nizek rezultat.