New York Rangers so v gosteh visoko, s kar 8:4, premagali Buffalo Sabres. Brad Richards je dosegel svoj prvi hat-trick kariere. Zadel je dvakrat v razmaku treh minut in bil uspešen tudi v zadnji tretjini. V zadnjih dveh tekmah je skupaj dosegel štiri gole in podajo. Ekipa je s petimi goli v razmaku 2:58 minute postavila rekord moštva.

»V bistvu ne želim govoriti o tem, ne želim poudarjati svojega dosežka. Je pa krasno, da sem to dosegel,« je po tekmi menil Richards, ki je v tej sezoni do zdaj dosegel deset golov. Za New York so se med strelce vpisali še Carl Hagelin, Ryane Clowe, Anton Stralman, Rick Nash in Ryan Callahan, medtem ko so bili za Buffalo uspešni Cody Hodgson, Nathan Gerbe, Drew Stafford in Mark Pysyk.

Veliko zadetkov so videli tudi gledalci v Chicagu, ki je po podaljšku s 5:4 premagal Nashville. Mož odločitve je bil v 52. sekundi podaljška Marian Hossa, ki je tako zabil že 17. gol sezone. Poleg Hosse so za Chicago, ki je zmagal že sedmo tekmo zapored, zadeli še Duncan Keith, Patrick Kane, Michal Handzus in Brandon Saad.

Za Nashville, ki je izgubil osmo tekmo zapored, skupaj pa že 11. od zadnjih 12, so gole dosegli Matt Halischuk, ki je bil uspešen dvakrat, Kevin Henderson in Bobby Butler.