PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Montpellier-Lyon
0
Kvota na domače že cel teden pada, vendar ne bom šel s trendom, saj so "južnjaki" na zadnjih petih tekmah le enkrat zmagali, gostom pa so tri točke zelo pomembne, ker imajo še zmeraj realne šanse za uvrstitev v Ligo prvakov. Vrednost na Lyonu defenitivno obstaja, ker pa je Montpellier vroč teren, mi vse skupaj močno diši po remiju.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Gladbach-Augsburg
1
Kvota na Gladbach ni ravno darilo, toda neka vrednost se v njej prav gotovo skriva. Domači se borijo za mesta v Evropi, medtem ko Bavarcem grozi izpad. Glede na to, da resnejših izostankov pri Borussiji niso objavili, se nagibam k zmagi in ohranitvi upov po nastopu v Ligi Evropa 2013/14.

Hokej - Mednarodni - SP divizije I

Madžarska - Italija
2
Madžari so se blamirali proti Korejcem, potem pa včeraj presenetili Kazahstance in tako bo tale tekma odločala o potniku v elitno divizijo. Naši zahodni sosedi so se na tem turnirju izkazali kot ekipa, ki nabira zelo malo kazenskih minut, imajo pa tudi zelo razpoloženega vratarja Dennisa. Mislim, da si po prikazanem veliko bolj zaslužijo napredovanje.

Hokej - Mednarodni - SP divizije I

Kazahstan-J.Koreja/+3/
1
Verjamem, da se bodo "Borati" po neprijetni izkušnji z domačini, danes spet pokazali v najboljši luči in krepko napolnili korejsko mrežo. Na prvenstvu igra praktično celotna zasedba Barys Astane, ki je v KHL ligi letos spadala nekam v sredino, kar ni mačji kašelj. Moje mnenje: Kazahstan za 5-6 golov!

Tenis - ATP - Monte Carlo

Tsonga J.W.-Wawrinka S.
2
Wawrinka bi utegnil biti po včerajšnji veliki zmagi nad Murraem malce mentalno izpraznjen, a osebno zaupam v njegove spretnosti. Švicar zelo rad nastopa na pesku, poseduje močen in natančen bekhend udarec in ima v glavi vsako piko sproti dobro naštudirano. Tesno bo, a nekaj več odstotkov šans dajem na to, da bo Wawrinka uspel dokapitalizirati včerajšnji veleuspeh.