PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Peru - Mehika
0,2

Tekma bo verjetno še kako zanimiva, saj obe reprezentanci v zadnjem času ne igrata slabo. Peru, ki na lestvici Fife zaseda izvrstno 32. mesto, je zadnji dve tekmi dobil, v formi pa so tudi Mehičani, ki so neporaženi zadnjih sedem srečanj.

Nogomet - Italija - Pokal

Inter - Roma
0
Inter ima kopico težav s poškodovani igralci, posledično pa klub igra vse slabše. Milančani so v prvenstvu šele na sedmem mestu, zato bodo skušali sezono rešiti v pokalu. A nasproti jim stoji trdoživa Roma, ki pa na srečo črno-modrih zaradi poškodbe morda ne bo mogla računati na Miralema Pjanića in Danieleja De Rossija.

Nogomet - Hrvaška - Pokal

Hajduk - Slaven B.
1
Slaven zadnje čase igra obupno, saj ni zmagal na več kot sedmih tekmah. Precej bolje gre Hajduku, ki je neporažen že pet srečanj. Po formi sodeč so Splitčani veliki favoriti, za povrh pa igrajo še pred domačimi navijači.


Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Philadelphia
1
Indiana je v letošnji sezoni na domačem parketu igrala izvrstno, saj ji je le redko spodletelo. Nenazadnje to dokazuje tudi visoko tretje mesto v vzhodni konferenci in uvrstitev v končnico. Prav tako je Indiana tudi nekoliko bolj spočita, saj je bila tekma v Bostonu odpovedana, medtem ko je Philadelphia v torek morala v gosteh priznati premoč Detroitu.

Košarka - ZDA - NBA

Sacramento - LA Clippers
2

Košarkarjem iz Los Angelesa gre v zadnjem času izvrstno, saj so proti Portlandu dosegli že svojo šesto zaporedno zmago. Pred začetkom končnice je to odličen obet, samozavest pa jim bo zagotovo še nekoliko narasla v primeru zmage proti Sacramentu. Kralji gostom ne bi smeli povzročati preveč težav, saj so na zadnjih sedmih srečanjih zmagali le enkrat in še to proti slabemu New Orleansu.