PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Hrvaška - 1.liga

Cibona-Split/+11/
1
Pri Splitu sta še vedno "out" Vukušić in Vujčić, tako da se bodo Dalmatinci v Zagrebu težko izognili visokemu porazu.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Maccabi-Real Madrid/147,5/
2

Maccabi tokrat pričakujem malce bolj pri strelu. Doma bi skoraj morali preseči mejo 70-tih točk, Real pa se verjetno tudi ne bo ustavil pod 80. Napovedujem, da bosta ekipi ponujeno vsoto presegli še pred napeto končnico.

Rokomet - Španija - Asobal

Barcelona-Valladolid/+9/
1
Trener gostov je za nocoj napovedal eksperimentiranje s postavo. Priložnost naj bi dobili tisti igralci, ki so imeli prek sezone manjšo minutažo. Barca izkorišča vsako majhno napakico obrambe in verjetno bo razlika krepko narasla že do odmora. Razlika na koncu je le vprašanje motivacije domače ekipe...

Tenis - ATP - Monte Carlo

Gulbis E.-Isner J./+1,5/
1

Isner se prav gotovo še ni navadil na evropski čas, saj je šele v nedeljo zvečer igral finale Houstna, ga sicer zmagal, a utrujenost je pri visokoraslem Američanu vsekakor prisotna. Gulbis je na pesku že od sredine marca in mislim, da bi (sodeč po njegovih predstavah v prvem delu sezone) se moral tukajle brez nadur uvrstiti v 2. krog.

Baseball - ZDA - MLB

Oakland Athleti-Houston Astros
1
Tegale pa spravite v kakšen "kombo". Oakland ima boljši "bullpen", precej boljše fante na kiju in so včeraj v prvi tekmi serije z Astrosi pometli. Bilo je 11:2!