Deja Doler: Skozi celotno letošnjo sezono sem opozarjala, da je potrebno iti korak za korakom in »umiriti konje«. Vsaka stvar v življenju potrebuje čas, da dozori, in časa ni mogoče prehitevati. Tudi če imaš v ekipi vse najboljše igralke v Evropi, to ni zagotovilo, da boš že v prvi sezoni posegel po naslovu evropskega prvaka. Tudi dve sezoni sta večinoma (pre)kratek čas za takšen dosežek. Izid prve polfinalne tekme na Norveškem je bil po eni strani pravljičen za Krim, toda po drugi tudi nerealen. Krimu se je že najprej pri uvrstitvi v drugi del tekmovanja, nato pa še pri napredovanju v polfinale »poklopilo« toliko stvari, da je bilo samo še vprašanje časa, kdaj športna sreča ne bo več pomagala s svojim deležem. Glede na vse dogodke v klubu in okoli njega je polfinale dober dosežek. Za igralkami je sezona dobrih in težkih tekem, pridobivanja pomembnih mednarodnih izkušenj in glede na prejšnje sezone je Krim naredil velik korak naprej. Ne želim govoriti o zgodovini, ker nisem človek preteklosti, ampak prihodnosti, toda vseeno naj omenim naslednje: na Krimu smo morali petkrat jokati, da smo nato končno le dvignili evropsko lovoriko.

Irma Kapidžić Legat:Ne vem, ali bo moja ocena sploh objektivna, ker sem verjetno preveč čustveno doživljala polfinale. Seveda sem si želela Krimove uvrstitve v finale in obračuna z madžarskim Györijem. Moram priznati, da sem žalostna, saj sem prepričana, da so si krimovke zaslužile napredovanje v finale. Poleg tega jim je bil tudi zelo dosegljiv, toda na povratni tekmi v Stožicah so imele neverjetno slab dan in glede na potek povratnega dvoboja se je zdelo, da je finale nedosegljiv. Ampak, roko na srce, na prvi polfinalni tekmi v Larviku so imele neverjetno dober dan, še posebno v prvem polčasu. Morebiti je končni razplet, čeprav ne po izidu na povratni tekmi v Ljubljani, realno razmerje moči med kluboma. Ali je uvrstitev med štiri v Evropi uspeh ali neuspeh? Sploh ne bom tako gledala in ocenjevala, kajti že uvrstitev v polfinale lige prvakinj je zelo velik uspeh. To je bil pred začetkom sezone tudi cilj kluba. Če zavrtimo film nazaj, lahko vidimo, s kakšnimi težavami se je Krim ubadal v tej sezoni, že od pripravljalnega obdobja naprej. To je bila živa groza in zaradi tega so le redki pričakovali že uvrstitev v polfinale.

Robert Beguš: Krim je na prvi tekmi na Norveškem dosegel odličen rezultat, ki pa je igralke mogoče tudi preveč uspaval. Morebiti se bo slišalo čudno, a verjetno bi bilo bolje, če bi izgubile v Larviku z dvema zadetkoma, saj bi bile potem na povratnem dvoboju maksimalno motivirane v lovu za rezultatskim zaostankom. V Stožicah se je videlo, da krimovke igrajo pod velikim pritiskom, Larvik pa povsem sproščeno. Skozi celotno sezono so Krimovi dosežki v veliki meri temeljili na igri Jelene Grubišić in Andree Penezić, ki pa v soboto nista imeli svojega dneva, kar se je seveda poznalo tudi na rezultatu. Ne glede na to, da se je v finale uvrstil Larvik, sem prepričan, da na nobenem igralnem položaju ni boljši od Krima. Uvrstitev slovenskega kluba v polfinale evropske lige prvakinj je seveda lep dosežek, čeprav sem prepričan, da je Krim po kakovosti igralskega kadra trenutno številka dve v Evropi. Pred njim je le madžarski Györ, za njim je na tretjem mestu romunski Oltchim, Larvik pa je šele četrti. dek