Chicago Blackhawks so si zagotovili zmago v centralni skupini, podali pa se bodo tudi v boj za najboljše izhodišče na zahodu po rednem delu. Brandon Saad je odločil tekmo z Detroitom, ki se je po rednem delu in podaljšku končala neodločeno 2:2, z zadetim kazenskim strelom v peti seriji. Detroit je sicer vodil do 57. minute, ko je izenačil Jonathan Toews.

Po dodatnem delu igre se je končal tudi dvoboj v Calgaryju; Mark Giordano je zadel pol minute pred koncem podaljška in zagotovil zmago domačim v boju s Phoenixom, s čimer je prekinil niz treh domačih tekem brez zmage. Končal se je tudi niz zmag St. Louisa. Po šestih tekmah brez poraza so morali priznati premoč tekmecem, boljši so bili hokejisti Columbusa, ki so na svojem ledu slavili s 4:1.

V Nashvillu pa je bil junak zmage Dallasa proti domačim hokejistom novinec v NHL Alex Chiasson, ki je za zvezde dosegel dva zadetka, zmaga je bila za goste četrta zaporedna. Zaporedne poraze pa nabirajo hokejisti New Jerseyja. Gostje iz Ottawe so jim zadali že devetega v nizu, za nameček pa domači niti zadeli niso. Craig Anderson je ubranil vseh 33 strelov na svoj gol golu in tretjič v sezoni ostal nepremagan.