PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M)-Nurnberg/oba gol/
1
Neuer, Lahm, Schweinsteiger, Ribery, Robben in Mandžukić bodo dobili prosto, saj Bayern v torek čaka veliko bolj pomembna tekma v pokalu. Spričo dejastva, da so Bavarci že prvaki, bi Nürnberg gladko lahko prišel vsaj do zadetka, mogoče pa jim uspe izvleči celo točko.

Nogomet - Španija - 1.liga

Levante-Deportivo/+1/
2
Pri DEportivu so po treh zaporednih zmagah spet obudili upe o obstabnku, medtem ko so v predmestju Valencie želje po nastopanju v Evropi počasi usahnile. Trener Vazquez je v ekipo La Corune prinesel pozitivno energijo in mogoče mu nocoj pri Leavnteju spet uspe narediti "čudež". Za pogumne priporočam kar čisto zmago na goste, bo pa verjetno tule padlo malo golov.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Bilbao-Lokomotiva Kuban
2
Me zelo zanima, po kakšnem ključu je v finalu Evropokala favorit Bilbao. Kuban se je namreč praktično sprehodil do finala, potem ko so dvakrat ugnali Budućnost in za 10 točk zmagali v Valenciji, sicer pa imajo v ekipi cel kup igralcev, ki bi se z lahkoto lahko "nosili" z evroligaško druščino. Tukaj priporočam kar močno stavo na Ruse, mikajo me tudi hendikepi.

Rokomet - Španija - Asobal

Ademar Leon-Granollers
2
Pri Ademarju se dogaja pravcata tržnica, posezonska razprodaja igralcev. Borges je odšel v Montpellier, Goni v Katar, Ruesga po sezoni odhaja, prav tako se še dvema igralcema poleti ne bo podaljšala pogodba, odšel pa bo tudi trener Cadenas. Ob takih razmerah ima Granollers lepe možnosti za presenečenje, saj se po reprezentančnem premoru vrača njihov najboljši strelec Malasinskas.

Baseball - ZDA - MLB

Oakland Athletics - Detroit Tigers
2
Verlander, ki bo danes stopil na hribček za Tigerse, je eden izmed najboljših "pitcherjev" lige, ekipa Detroita pa se je po nekoliko bledih predstavah v uvodnih krogih le zbudila in nanizala nekaj zmag. Tudi Oaklandu gre dobro, toda serija se bo nekje ustavila. Njihov danšnji metalec Anderson ima danes zelo težko nalogo, saj sta glavna "hitterja" Detroita Fielder ter Cabrera precej neugodna nasprotnika.