Pri New Yorku je odločilni zadetek zabil Mats Zuccarello, ki je bil tudi edini uspešen pri izvajanju kazenskih strelov. Pri gostih je v rednem delu oba gola dosegel Phil Kessel.

V New Jerseyju je gostoval Boston in zmagal s 5:4. Druga najboljša ekipa vzhodne konference je večino dela opravila že v prvi tretjini, ki jo je dobila s 3:0. Dva gola za zmagovalce je zabil Gregory Campbell, dve podaji pa je prispeval češki veteran Jaromir Jagr.

Calgary je na domačem ledu klonil proti Vancouvru z 1:4. Vodilna ekipa severozahodne skupine je posebej odločno odigrala zadnjo tretjino, v kateri je dosegla tri gole. Roberto Luongo, ki je zamenjal obolelega Coryja Schneiderja, je v vratih zbral 40 obramb.

Edmonton je prav tako doma moral priznati premoč Phoenixu, ki je zmagal s 3:1 in tako ostal v boju z Detroitom za zadnje mesto v končnici zahodne konference. David Moss in Boyd Gordon sta dosegla po gol in podajo za kojote.

Colorado pa je s 4:1 slavil v Anaheimu, ki tako še ni potrdil mesta v končnici. Za najslabšo ekipo v ligi je Matt Duchene dosegel gol in podajo, edini strelec pri Anaheimu, vodilnem moštvu pacifiške skupine, pa je bil finski veteran Teemu Selanne (674. gol v NHL).