PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Barcelona-PSG/+1/
2
Domači so brez Messija vredni pol manj in sam sem mnenja, da se bo Barca v polfinale uvrstila veliko težje od javnega prepričanja...ali pa se sploh ne bo. Za ponujene kvote bi bilo greh ne poizkusiti na PSG. Dvoznak, dvostranska stava, PSG da gol in podobne zadeve se mi zdijo nadvse všečne.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus-Bayern (M) /dvostranska stava/
1
Conte bo postavil malo bolj zaprto formacijo, saj si brez Vidala, Lichsteinerja in Giovinca odprtega boja ne sme privoščiti. Verjamem, da Juve tega ne izgubi, toda med štiri gredo (v to sem prepričan 95%) Bavarci.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Real Madrid-Maccabi/+7/
2
Pri teh izločilnih tekmah hendikep močno deprecira, saj je pomembna samo zmaga, točka, tista tako pomembna "pika" za lažje nadaljevanje serije. Maccabi si bo skušal zagotoviti "break", to pa bodo skušali doseči z upočasnitvijo ritma in dobljenim skokom. Blatt > Laso!

Hokej - Mednarodni - Prijateljske tekme

Slovenija/+1/-Kazahstan
1
Za današnjo tekmo se bosta Risom pridružila Mušič in Žiga Pance, tako da reprezentanca počasi dobiva podobo, ki nas bo maja zastopala na severu Evrope. Kazahstancem smo bili že včeraj blizu, danes pa bi bilo lepo, če končno zabeležimo tudi prvo zmago na pripravah.

Baseball - ZDA - MLB

San Francisco-Colorado Rockie
1
Giantsi so imeli ob včerajšnji zmagi še precej več "hittov", tako da bi bila lahko zmaga še precej višja kot 9-6. Danes bo na hribček stopil veteran Barry Zito, ki SF-ju na svoji prvi letošnji tekmi prinesel zmago proti Cardinalsom, pri čemer ni pridelal niti enega "runa", v svoji karieri pa ima proti Rockiesom bilanco 7 zmag in dva poraza.