PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Tottenham-Everton/oba gol/
1 (=da)
Kar 78% letošnjih Evertonovih tekem v gosteh se je končalo tako, da sta obe moštvi zadeli, tudi Spursi pa na White Hart Laneu obiskom dopučajo precej golov. Everton je ob letošnjih predstavah lahko poln samozavesti in vsekakor se ne bo prišel le branit, Tottenham pa pod Villas Boasom tega nikoli ni počel. "Over" in oba gol sta moji stavi na tem srečanju, odločil pa sem se za prvo, saj ponuja lepšo kvoto.

Košarka - Španija - 1. liga

Valencia/+6/-Real Madrid
1
Kraljevi klub je v Valenciji nazadnje slavil debela tri leta nazaj in ob trenutnei situaciji bo to neugodno mini-tradicijo težko prekiniti, saj jim forma z začetka sezone bledi, poleg tega pa imajo v Evropi naporen ritem - po Efesu se obeta izjemno težko srečanje z Maccabijem. Zato bo Laso najverjetneje spočil nosilce, kar bi Valencia morala izkoristiti. 

Rokomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP

Islandija-Slovenija
1
V Reykjaviku bodo naši prvič po letu 2008 zaigrali brez Zormana, manjkal pa bo tudi Puclja. Že od prej manjka Gajić in zdi se, da bodo naši priložnost pač morali iskati proti Romunom ter Belorusom.

Rugby - Mednarodni - Evropski Heineken pokal

Toulon-Leicester Tigers/+9/
2
V ragbiju nisem tako zelo domač, sem pa po prebiranju nekaterih portalov in blogov dobil občutek, da bo tole veliko bolj izenačena tekma, kot sugerirajo koeficienti. Tigersi bi bili celo favorit, če se le ne bi tekma igrala na vročem terenu v Franciji. Leicester s hendikepom je moj nasvet!

Motociklizem - Mednarodni - VN Katarja/ MotoGP

Pedrosa-Lorenzo
2
Lorenzo je bil na vseh štirih preizkusih proge Losail spredaj in če ne bo imel nesreče oziroma odstopa, bi moral biti danes gladko spredaj.