PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 2.liga

Monaco - Niort
1

Monaco od vrnitve med elito ne loči več prav veliko. Moštvo iz kneževine je na prvem mestu, a le štiri točke manj ima Nantes, zato si spodrsljaja ne smejo privoščiti. Na zadnjih štirih tekmah so nanizali prav toliko zmag, nasmiha pa se jim še peta, saj jim petnajstouvrščeni Niort ne bi smel povzročati prevelikih težav.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Zagreb - Dinamo ZG
2
Moštvu Zagreba grozi izpad iz lige, saj zaseda zadnje mesto. Tekma s hrvaškimi prvaki in mestnimi tekmeci zato prihaja ob nepravem času. Čeprav Dinamo v spomladanskem delu še ni našel prave tekmovalne forme, je danes zagotovo v vlogi favorita.

Košarka - ZDA - NBA

Minnesota - Toronto
1

Košarkarski ljubitelji lahko pričakujejo izenačeno tekmo, saj imata ekipi enako število zmag. V prednosti je vseeno Minesotta, ki je zadnja dva srečanja dobila, prav tako pa igra na domačem igrišču. Toronto ta hip ni v formi, saj je nanizal tri zaporedne poraze proti sila povprečnima moštvoma (Washington, Detroit).

Košarka - ZDA - NBA

New York - Milwaukee
1
Potem ko je bil prekinjen niz zmag Miamija in Denverja, so najbolj vroča ekipa lige postali kratkohlačniki iz New Yorka. Ti imajo že 10 zaporednih zmag, navdušujoča pa je tudi forma njihovega prvega zvezdnika Carmela Anthonyja, ki je proti Miamiju dosegel kar 50 točk. Zmaga Milwaukeeja bi pomenila veliko presenečenje.